Richard Branson reageert gepikeerd op uitlatingen van Ferrari

Richard Branson heeft voor het eerst gereageerd op de uitlatingen van Ferrari. Ferrari uitte felle kritiek op de situatie waarin veel nieuwe teams verkeren, maar Branson is overduidelijk niet te spreken over de uitlatingen van de Italiaanse renstal.
Ferrari uitte heel wat kritiek op ondermeer US F1 en Campos maar bij uitbreiding ook op alle nieuwe teams en de algemene situatie waarin de formule 1 momenteel verkeert. Richard Branson was aanwezig in Barcelona om de nieuwe bolide van Virgin voor het eerst met zijn eigen ogen aan het werk te zien. Voor Branson was het meteen een geschikt moment om te reageren op de uitlatingen van Ferrari.

“Ik vindt het eigenlijk een beetje triest dat ze dit roepen. De Formule 1 heeft nieuwe teams nodig en Ferrari heeft ervoor gezorgd dat ze al flink geschoffeerd zijn,” liet Richard Branson weten tegenover GPUpdate weten.

“We hebben een auto gebouwd en zullen net zo veel tijd krijgen om te trainen als Ferrari en de anderen, die er jaren over hebben gedaan om hun auto op een bepaald niveau te krijgen. We klagen er niet over, maar Ferrari zou ons welkom moeten heten. We maken de sport interessanter. En we zullen ze ongeveer twee jaar flatteren, totdat we dichterbij komen.”

Uiteraard zal Richard Branson het dit seizoen heel wat moeilijker krijgen dan vorig seizoen. Toen werd Branson bijna als een mesias binnengehaald bij Brawn GP en prijkte het logo van Virgin lange tijd als enige grote sponsor op de zegevierende bolides.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}