Schumacher verontschuldigt zich bij Heidfeld voor inpikken f1-zitje

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher heeft zijn excuses aangeboden aan Nick Heidfeld omdat hij diens zitje zou hebben ingepalmd.
Felipe Massa liet zich onlangs nog uit over het feit dat de Duitse rijder Nick Heidfeld in 2010 niet mee op de grid zal verschijnen en slechts een functie als derde rijder wist te bemachtigen. Volgens Heidfeld toonde McLaren duidelijk interesse maar liet hij die optie bewust gaan omdat hij in het zitje bij Mercedes GP geloofde. Toen zou plots de grote legende zijn opgedoken en bleef Heidfeld met legen handen achter waardoor hij noodgedwongen voor zijn huidige functie moest opteren. Michael Schumacher, de grote legende, biedt daarom nu zijn excuses aan.

“Toen we beiden aanwezig waren op het circuit van Jerez heeft Michael me aangesproken over het feit dat ik in 2010 niet zal kunnen racen. Hij heeft me zijn verontschuldigingen aangeboden en eigenlijk vond ik dat een mooie geste van hem. Moesten de rollen omgedraaid zijn geweest, dan had ik hetzelfde als hem gedaan”, aldus Nick Heidfeld.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}