Rich Energy shockeert opnieuw met ‘gesponsorde’ Williams F1-bolide

Rich Energy laat opnieuw van zich horen door via twitter een foto te verspreiden waarop een door hen ‘gesponsorde’ Williams F1-bolide te zien is.


Rich Energy was vorig hoofdsponsor van het Amerikaanse Haas F1 team maar halverwege het seizoen werd de samenwerking stopgezet. Rich Energy en CEO William Storey bleven echter keet schoppen door allerlei vreemde berichten en persmededeling te verspreiden.

De voorbije maanden was het redelijk stil rond Rich Energy. Tot nu want plots plaatste Rich Energy een foto online op twitter waarop we een Williams F1-bolide zien met de logo’s van Rich Energy die erop staan.

Het bijschrift bij de foto doet uitschijnen dat Rich Energy een sponsordeal was of is aangegaan met Williams. Bij Williams zien we echter nergens communicatie en ondanks dat de foto er redelijk echt uitziet lijkt het eerder de zoveelste ‘steek’ die Rich Energy uitdeelt, deze keer naar het geplaagde Williams F1 team.

Volgens sommige berichten zou Rich Energy op het punt gestaan hebben om het Williams F1 team te sponsoren en zou de wagen in bovenstaande foto zelfs effectief voorgesteld geweest zijn op het hoofdkwartier van het Williams F1 team. Ons lijkt het eerder een zeer kwalitatief voorbeeld van photoshop.

De reacties op twitter waren alvast veelzeggend.

“Nou, dit is het domste f**king ding dat ik vandaag voorbij heb zien komen”, zo schrijft iemand onder de foto.

“Hier gaan we wéér”, schrijft dan weer iemand anders.

En de meest veelzeggende reactie komt misschien wel van James Wharton van Force News: “Alsjeblieft, blijf zover mogelijk bij onze sport vandaan!”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023