Robert Kubica blijft reserverijder bij Alfa Romeo, ORLEN blijft titelsponsor

Alfa Romeo F1 team
Alfa Romeo F1 team

Ook volgend jaar zal Robert Kubica de officiële reserverijder van het Alfa Romeo F1 team zijn, persoonlijke sponsor ORLEN verlengt ook de overeenkomst als titelsponsor.

Na zijn niet zo succesvolle F1-comeback bij Williams werd Robert Kubica uiteindelijk reserverijder bij het Alfa Romeo F1 team. Door velen werd zijn benoeming als reserverijder vooral aanzien als ‘financieel’.

Kubica bracht immers met ORLEN een belangrijke sponsor mee en ook de presentatie van de Alfa Romeo F1-bolide vond dit seizoen daardoor in Polen plaats.

Het bleef dit seizoen echter niet alleen bij langs de zijlijn toekijken en enkele tests voor zich nemen want Kubica mocht gedurende twee races invallen voor Kimi Raikkonen die positief testte.

ORLEN, een Pools petrochemieberijf, is dan weer zeer tevreden over de wereldwijde exposure die het door aanwezigheid in de Formule 1 krijgt. Die zou naar verluidt meer dan 550 miljoen Poolse Zloty waard zijn.

In onderstaande video kondigt Robert Kubica de verlenging van de samenwerking aan. Wij zijn alvast blij met de ondertiteling …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022