“Robert Kubica kan kampioen worden”

Bij de Franse renstal Renault heeft Gerard Lopez onlangs verklaard dat hij onder de indruk is van de prestaties die Robert Kubica in 2010 weet te verwezenlijken.
In 2010 heeft de renstal Renault heel wat te danken aan Gerard Lopez die afgelopen winter met zijn Genii Capital serieus investeerde in het team. Heel even kwam toen het zitje van Robert Kubica in gedrang want vooral financiële tekortkomingen zouden toen de boosdoener zijn geweest.

Plots dook Lopez op en kon de renstal het hoofd al iets beter boven water houden. Dat het resultaat, de R30, het tot nu toe naar behoren doet, daar kunnen we niet aan twijfelen. Dat Robert Kubica het naar behoren doet, dat staat ook vast. Lopez zelf diende alvast niet overtuigd te worden door Kubica want dat zou veel eerder al gebeurd zijn.

“Kubica is op dit ogenblik een van de rijders die de wereldtitel echt zou verdienen. Ik ken hem al uit zijn periode van voor de F1, en uiteraard ook van bij BMW. Kubica toont ons aan dat we op dit ogenblik naar verwachting presteren. Tijdens races doet zijn wagen exact waar wij op hoopten, tijdens een kwalificatie moeten we dan wel nog op zoek naar meer snelheid. Onze wagen op zich is voldoende competitief en in Spanje zullen ook wij met verbeteringen voor de dag komen”, aldus Gerard Lopez.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}