Roberto Merhi mag in Monaco racen

Roberto Merhi zal ook in Monaco voor het Manor F1 team aan de start verschijnen.

Merhi tekende vlak voor de start van het nieuwe F1-seizoen zijn contract bij Manor. De Spanjaard heeft naar verluidt een contract voor de eerste races van het seizoen, in tegenstelling tot Will Stevens, die een contract heeft voor gans het seizoen.

Het zorgt ervoor dat Manor op ieder moment Merhi aan de kant kan schuiven indien zijn prestaties niet goed genoeg zijn of indien er plots een rijder met het nodige sponsorgeld over de brug komt om bij Manor te racen.

Roberto Merhi werd de voorbije drie races telkens verslagen door teamgenoot Will Stevens. Het deed de geruchten toenemen dat er in Monaco iemand anders achter het stuur van zijn wagen zou kruipen. Bij Manor ontkennen ze die geruchten alvast.

“Ik voorzie geen wijzigingen,” aldus Graeme Lowdon, sportief directeur bij Manor, tegenover Autosport. “We hebben als team enorm veel werk te doen om de kloof met de rest te dichten. Ondertussen moeten de rijders uiteraard hun werk doen en presteren. Ik verwacht geen veranderingen.”

Volgens Lowdon verwacht hij dat Merhi ook na de GP van Monaco nog voor Manor zal rijden, tenzij hij plots enorm veel fouten zou maken, of indien er iets anders zou voorvallen. Merhi mag dus niet volledig op beide oren slapen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022