Romain Grosjean heeft ‘Mickey Mouse-hand’ na huidtransplantatie

Romain Grosjean - Twitter
Romain Grosjean - Twitter

Voormalig F1-piloot Romain Grosjean heeft van het seizoenseinde van de IndyCar gebruik gemaakt om een huidtransplantatie aan zijn linkerhand te ondergaan.

De Fransman hield de brandwonden aan zijn beide handen over aan de horrorcrash die hij vorig jaar maakte tijdens de GP van Bahrein. Grosjean zijn Haas F1-bolide ging dwars door de vangrails en veranderde toen in een vuurbal. 

Grosjean ontsnapte aan de dood maar kon door zijn verwondingen niet meer deelnemen aan de laatste twee races uit zijn F1-carrière. Dit jaar was Grosjean aan de slag in de IndyCar waar hij ook volgend jaar zal racen.

Momenteel is het IndyCar-seizoen afgelopen en daar profiteert Grosjean van om aan zijn linkerhand een huidtransplantatie te ondergaan, zo heeft hij tijd genoeg om te herstellen voor het volgende seizoen.

Hij onderging de operatie dinsdag en Grosjean liet op de sociale media weten dat de ingreep succesvol geweest was en dat hij weer een ‘Mickey-hand’ had. Daarmee verwijst hij naar de witte handschoenen van Mickey Mouse.

“De operatie ging goed,” schreef hij. “Ik zou morgenmiddag weer thuis moeten zijn na nog wat controles. Ik kan niet wachten om wat foto’s van mijn nieuwe hand met jullie te delen. Nog een fijne avond iedereen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022