Max Verstappen: “De komende drie races worden zeer belangrijk voor de titelstrijd”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na zijn overwinning tijdens de GP van de USA staat Max Verstappen nog iets steviger aan de leiding in het kampioenschap maar Verstappen beseft dat de komende ’triple header’ cruciaal zal zijn in de strijd om de titel.

Mexico vormt de eerste race van een drieluik samen met Brazilië en Qatar. Wat de race in Mexico betreft heeft Verstappen goede herinneringen aan het Autódromo Hermanos Rodríguez.

 “Ja, ik heb goede herinneringen aan het racen in Mexico met mijn twee overwinningen. Ik kijk ernaar uit om er weer te racen, vooral nadat we er een tijdje niet heen konden reizen,” aldus Verstappen die met Sergio Perez een Mexicaanse teamgenoot heeft.

“Met Checo in het team zullen we in Mexico veel meer fans hebben en ik kijk ernaar uit om ze allemaal op het circuit te zien. Hopelijk hebben we een competitief weekend.”

Naast de vele aandacht in Mexico zullen het drie intense weken worden met drie races op drie weekends tijd. Voluit gaan is dus de boodschap en drie enorm cruciale races in de strijd voor de titel.

“Ik heb er zin in en heb zin om aan de slag te gaan, hoewel ik weet dat de triple header druk gaat worden!” aldus Verstappen.

“Het is ontzettend belangrijk voor mezelf en Red Bull om de komende drie races perfect te scoren, nu we voor het kampioenschap strijden. De reistijd is lang en er zijn grote tijdsverschillen, maar ik kijk ernaar uit om weer de baan op te gaan in Mexico en Brazilië en ik kijk uit naar de uitdaging om op het nieuwe circuit in Qatar te racen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022