Rosberg: “Ik schrijf Lewis en Ferrari nog niet af”

Nico Rosberg mag dan wel de snelste tijd gereden hebben op vrijdag, de Duitser weigert teamgenoot Lewis Hamilton of Ferrari af te schrijven.

43 punten voorsprong op je teamgenoot en dat na amper vier races, het is een geweldig begin van het seizoen voor Nico Rosberg. Op Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel heeft de Duitser zelfs 57 en 67 punten voorsprong. Ondanks die erg comfortabele voorsprong is in het kampioenschap alles uiteraard nog mogelijk, dat beseft ook Nico Rosberg.

In Spanje wil de Duister dan ook een zo goed mogelijk resultaat neerzetten en liefst winnen uiteraard. Op vrijdag had Rosberg enkele tienden voorsprong maar volgens de Duitser betekent dit niets.

“De wagen ziet er erg goed uit, Ferrari lijkt erg dichtbij te zijn. Kimi was slechts twee tienden trager dus we moeten ervoor zorgen dat we alles uit de wagen halen dat erin zit,” aldus Rosberg. “Lewis was ook snel, hij had last van verkeer dus zijn rondetijd is niet relevant. Ik ben echter optimistisch.”

“Er is geen sprake van een buffer. Op het vlak van de data is het immers een ander verhaal. Alles zit erg dicht bij elkaar, net zoals gewoonlijk en ik zal een perfect weekend moeten hebben om hem te verslaan,” besluit Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}