Rosberg: “Ik win races in 2011”

Nico Rosberg is er van overtuigd dat hij in 2011 tijdens de races mee zal doen voor de winst.
Op zich is de opinie van Nico Rosberg opmerkelijk te noemen aangezien hij een tijdje geleden de verwachtingen met betrekking tot de prestaties van Mercedes GP in 2011 nog temperde.

“Het zal tijd kosten en ik weet niet hoeveel. Misschien dat we bij het begin van het seizoen er dichtbij zitten. We zullen moeten afwachten, het valt moeilijk te voorspellen. Wat wel vast staat is dat het beter zal zijn dan het voorbije seizoen.” antwoordde Rosberg onlangs.

De Duitser probeerde toen de vooruitgang die Mercedes GP zou maken te relativeren aangezien er wel degelijk een kloof was tussen de top drie en Mercedes GP. Blijkbaar heeft Rosberg nu meer vertrouwen in de vooruitgang van het team en verwacht hij zelfs races te winnen.

“Voor de hoogste plaats op het podium, daar gaan we voor,” zegt Nico Rosberg tijdens een exclusief interview met Autosport magazine.

“Gezien de situatie in 2010 is het voor ons niet eenvoudig. Het is niet vanzelfsprekend om de sprong voorwaarts te zetten aangezien de andere teams met een voorsprong starten. Het is moeilijk maar haalbaar. We moeten afwachten.”

“Voor mij is het belangrijk dat ik een betere wagen heb en races kan winnen,” aldus Rosberg.
a:1:{s:9:”file_name”;s:18:”rosberg_pitbox.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print