“Rosberg moet dringend Mercedes GP verlaten”

Rubens Barrichello kon het blijkbaar niet laten om een grap de wereld in te sturen over Nico Rosberg. Rosberg zelf maakt zich gelukkig geen zorgen.
Weet u nog dat Sebastian Vettel zijn overstap van Toro Rosso naar het grote Red Bull maakte toen David Coulthard voor zijn pensioen opteerde. Coulthard verklaarde toen dat hij niet in de schoenen van Mark Webber wilde staan want deze zou weldra naast de razendsnelle Vettel uitkomen. In 2010 mogen we toch wel stellen dat Rosberg zich zowat in dezelfde situatie bevindt.

De Braziliaanse rijder Rubens Barrichello kon het dus alvast niet laten om een dubbelzinnige grap de wereld in te sturen. Als hij in de schoenen van Rosberg zou staan zou hij de renstal Mercedes GP nu nog verlaten aangezien Michael Schumacher er het tweede zitje in bezit heeft. Tijdens de test in Valencia was Schumacher dan ook meteen sneller dan Rosberg die zich blijkbaar geen zorgen wenst te maken. Over de grap van Barrichello ligt hij al helemaal niet wakker.

“Om te beginnen respecteer ik andere mensen en ben ook ik een goed rijder. Ik maak me geen zorgen want ik zal eveneens alles van mezelf geven in 2010. Als ik sneller ben dan Michael is er geen enkel probleem maar als ik trager ben zal ik inderdaad harder moeten werken. Ik heb geen enkel probleem maar omdat ik naast de beste rijder allertijden rijdt lijkt dat misschien wel zo. Rubens werd gedurende zes seizoenen door Michael verslagen dus ik begrijp zijn reactie”, zo klonk het duidelijke antwoord van Rosberg dat waarschijnlijk gericht is aan Barrichello persoonlijk.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}