Rosberg na behalen polepositie: “Ik schrijf Hamilton niet af”

Nico Rosberg was erg blij nadat hij in Baku de polepositie voor de GP van Europa wist te veroveren.

“Ja, het was fantastisch,” zei Rosberg. “Het was één van de meest uitdagende sessies maar het verliep uiteindelijk allemaal goed. Er moest wat gereorganiseerd worden nadat Lewis tijdens Q3 voor mij van de baan ging. Ik moest daardoor mijn rondje afbreken en daardoor had ik uiteindelijk nog maar één poging tegen het einde. Die was echter erg goed en ik ben zeer, zeer blij. Het was fantastisch.”

Een verrassende Sergio Perez reed de tweede tijd maar door een gridpenalty voor de Mexicaan zal niet Perez maar Daniel Ricciardo naast Rosberg op de eerste startrij vertrekken, gevolgd door beide Ferrari’s op de tweede startrij. Nico Rosberg schrijft niemand af voor de overwinning, ook Hamilton niet. Dat mag blijken uit zijn antwoord op de vraag wie tijdens de race de grootste bedreiging zal vormen.

“Uiteraard zullen dat Daniel, Sebastian, Kimi en Lewis zijn. Je mag hem nooit vergeten. Hij kan uiteraard terugkeren van op de tiende plaats, dat toonde hij dit jaar al verschillende keren,” besluit Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022