Rosberg positief over natte testdag

De Duitse rijder Nico Rosberg nam de derde testdag op Jerez voor zijn rekening. Ondanks constante regenbuien verliep de dag ook voor hem probleemloos.
Nico Rosberg kon dan wel niet lang op de baan blijven maar bij Mercedes GP laat men uiteraard geen kans onbenut om vooruitgang te boeken. De Duitse rijder mocht alvast zijn pitstops oefenen. Hij reed voor alle duidelijkheid wel 53 rondjes terwijl zijn snelste tijd werd neergezet tussen twee regenbuien in. Vandaag neemt Michael Schumacher de vierde en laatste testdag voor zijn rekening.

“Persoonlijk vind ik het wat jammer dat we het circuit in natte omstandigheden moesten gebruiken maar we boekten opnieuw vooruitgang en dat is positief. We zijn ons verder nog met andere tests gaan bezighouden die eveneens van groot belang zijn. Zo oefende ik vandaag mijn pitstops en nog wat andere aspecten die we belangrijk vonden. Het belangrijkste is dat ik me vandaag nog maar eens goed voelde in de MGP W01. Het geeft me echt een goed gevoel naar de komende testdagen toe”, zo verklaarde Nico Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}