Rosberg wil enkel nog het beste

De Duitse rijder Nico Rosberg verklaarde zopas dat hij zichzelf nu al in een optimale positie bevindt. Toch zijn betrouwbaarheid en competitiviteit de sleutelwoorden voor zijn toekomst.
image

Het lijkt wel alsof Nico Rosberg de lat nog wat hoger wenst te leggen voor Ross Brawn en diens onderdanen. Enkele dagen geleden liet technisch directeur Brawn al verstaan dat er een compensatie van verbetering en ontwikkeling zou zijn rondom de huidige wagen en die voor komend seizoen. In alle voorzichtigheid lijkt Rosberg het project van Mercedes meer druk op te leggen. Via achterpoortjes lijkt een overstap tot de opties te behoren. Al weet hij het precies zelf nog niet allemaal exact.

“We kunnen wel stellen dat ik me dit seizoen in een betere positie bevindt. Dat is wat dit seizoen alvast betreft. Ik kijk niet graag in de toekomst maar als rijder kan je op bepaalde momenten niet anders. Ik voel me erg comfortabel binnen het team. Ik zal nu enkel moeten achterhalen of overwinningen wel tot de mogelijkheden van dit team behoren. Wel sta ik nog steeds volledig achter hun. We hebben de krachtbron van Mercedes, we hebben Brawn, en nog een heleboel andere talenten. Toch zal er nog wat tijd verloren gaan alvorens we de top beklimmen”, aldus Nico Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}