Rosberg: “Williams is mijn belangrijkste optie voor 2010”

Nico Rosberg vertelde eerder al dat men hem bij Williams maar eens een goede wagen ter beschikking moet gaan stellen. De Duitse rijder kijkt tegen het einde van zijn overeenkomst aan en bekijkt nu al rustig zijn opties voor 2010.
Rosberg zal zelf ook wel beseffen dat hij ondertussen ook al om de wereldtitel zou moeten strijden maar dat dat bijna onmogelijk is in de huidige wagen van Williams. Binnen het team zelf presteerde Rosberg dan weer beter dan teammaat Nakajima.

“Bekijk gewoonweg de situatie. Ik voel me goed bij Williams en we hebben een stap in de goede richting weten te zetten. We behalen bijna elke race punten en dat was vorig seizoen zeker nog niet het geval. Williams is dan ook zeker mijn belangrijkste optie voor 2010.”

“Ik denk niet dat men mij nog als een kind ziet bij Williams want op het einde van de dag ben ik de beste rijder binnen het team. Ik ben de voorbije drie seizoenen trouwens altijd de betere van het team geweest. In ruil voor goede prestaties gaat men ook beter naar je luisteren en krijg je ook vlugger nieuwe dingen voor de wagen. De manier van werken bij Williams staat me zeker aan dus daarover moet men zich geen zorgen maken”, zo vertelde Nico Rosberg over zijn huidige werkgever.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023