Rubens Barrichello maakte bijna comeback in de Formule 1

Volgens Fox Sports zou Barrichello bijna een comeback in de Formule 1 gemaakt hebben.
image
Barrichello, die in 2011 zijn F1-carrière bij het Williams F1 team afsloot, stond dicht bij een comeback in de sport. Volgens Fox Sports zou de Braziliaan eventueel de laatste drie races van het seizoen afgewerkt hebben voor de noodlijdende renstal van Caterham.

Caterham werd eerder dit seizoen overgenomen door een consortium van Zwitserse en Arabische investeerders maar die trokken zich na de GP van Rusland terug. De renstal kwam vervolgens in de handen van een curator terecht die op zoek gaat naar een nieuwe overnemer.

“We zouden tijdens de laatste drie races van het seizoen Barrichello ingezet hebben”, zei een anonieme bron van binnen het team van Caterham tegenover Fox Sports. “We hadden hiervoor reeds een sponsoring overeengekomen en alles leek de juiste richting uit te gaan. Het zou fantastisch geweest zijn voor de Formule 1.”

Ook Rubens Barrichello zelf reageerde tegenover Fox Sports over de plannen: “Het zou fantastisch geweest zijn om nogmaals voor mijn thuispubliek te rijden en op een mooie manier afscheid te kunnen nemen van het publiek,” aldus Barrichello.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}