Rubens Barrichello opgenomen in het ziekenhuis

Oud F1-rijder Rubens Barrichello is vorig weekend opgenomen in het ziekenhuis nadat hij ineens felle hoofdpijn had gekregen. Hij laat weten dat hij aan de betere hand is.


De Braziliaan met een recordaantal van 322 starts in de Formule 1 voelde zich vorige zaterdag onwel en kreeg af te rekenen met hevige hoofdpijn. Donderdag liet Barrichello via Instagram weten dat hij nog een paar onderzoeken moest ondergaan maar dat hij aan de betere hand is en dat hij snel weer aan het racen zal zijn.

“Ik zie dat iedereen me berichten stuurt en dat iedereen ongerust is omdat ik al een tijdje geen nieuwe foto’s heb gepost,” aldus Barrichello vanop zijn ziekbed. “Daarom heb ik beslist om het jullie te vertellen.”

“Zaterdag besliste ik om een douche te nemen nadat ik opgestaan was en toen voelde ik een verschrikkelijke hoofdpijn. Gelukkig was mijn vrouw in de buurt, ze belde een bevriende dokter en ze brachten me naar het ziekenhuis. Ze hebben heel goed voor mij gezorgd.”

“Er was een klein probleem met een ader maar ik wil jullie zeggen dat ik me fantastisch voel. Momenteel moet ik nog een paar onderzoeken ondergaan maar ik voel me eerlijk gezegd geweldig. Deze moeilijkheden in het leven tonen ons hoe we moeten groeien en hoe we er beter kunnen van worden.”

“Daar ben ik ook dankbaar voor, Ik bedank God voor deze mogelijkheid en ik zal snel weer aan het racen zijn. Het was fijn om met jullie te praten,” besluit ‘Rubinho’.

Er lijkt geen maat te staan op de ondertussen 45-jarige Braziliaan, sinds zijn F1-pensioen eind 2011 heeft hij allerminst stilgezeten. Het jaar nadien vonden we hem terug in de IndyCar en tot op heden in de Braziliaanse Stock Car, waar hij in 2014 nog kampioen werd. Vorig jaar konden we hem bewonderen in de 24 uren van Le Mans waar hij samen met Jan Lammers en Frits Van Eerd aan de start stond met Racing Team Nederland.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}