Ruilen Vettel en Alonso stoeltjes?

Bronnen uit Italië beweren dat Ferrari vandaag Sebastian Vettel zal bekendmaken als rijder voor volgend seizoen.
image
De Duitser beleeft een seizoen om snel te vergeten bij Red Bull Racing, vooral gezien het feit dat hij de afgelopen vier seizoenen op rij wereldkampioen werd. Vorig seizoen won Vettel zelfs nog elke race na de zomerstop op uiterst dominante wijze.

In 2014 gaat het de Duitser echter niet voor de wind. Vettel wist nog geen enkele overwinning op zijn naam te schrijven, terwijl zijn teamgenoot Daniel Ricciardo al drie maal op het hoogste schavot plaats mocht nemen. Twee maal een derde positie is het beste resultaat tot nog toe voor Vettel.

Door de tegenvallende resultaten zou de Duitser nu bekijken wat de mogelijkheden zijn voor volgend seizoen. In het verleden liet hij zich al ontvallen ooit graag voor de Scuderia te kunnen rijden. Mogelijk wordt zijn droom nu werkelijkheid, zo meldt Sky Italia. En daar stoppen de geruchten niet … Indien Vettel daadwerkelijk richting Maranello trekt, dan zou zijn stoeltje zomaar even kunnen worden overgenomen door Fernando Alonso.

Het is echter niet de eerste keer dat deze geruchten de kop op steken, dus het valt af te wachten in hoeverre Sky Italia het bij het rechte eind heeft.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}