Sauber evolueert mee.

Naar aanleiding van de Grote Prijs van Spanje, zal Sauber F1 Team verschillende technische updates op de wagen aanbrengen.

Sauber is niet het enige team die deze stappen zal zetten. Traditioneel zien we veel teams nieuwe evoluties op de wagens plaatsen. Maar bij Sauber is technisch directeur James Key vrij optimistisch.
“ Wij introduceren een volledig nieuw aerodynamisch pakket, een nieuwe voorvleugel, nieuwe remklauwen zowel voor-als achteraan, nieuwe stukken onderaan de wagen en we gaan er ook een nieuwe uitlaat testen” verklaart Key.
“ We waren in Turkije reeds begonnen met mechanische ontwikkelingen en die hebben hun vruchten afgeworpen. Ook op dit vlak blijven we verder werken. Als alles volgens plan verloopt, zie ik ons enkele tienden per ronde winnen.”

Momenteel staat Sauber op de zesde plaats in het constructeurskampioenschap, dankzij de 8 punten bijeengesprokkeld door de flamboyante Kamui Kobayashi.

Zijn Mexicaanse teamgenoot Sergio Pérez, die de grote sponsor Telmex meebracht naar Sauber is momenteel nog puntloos. Maar hij is heel gemotiveerd om in Spanje een goed resultaat neer te zetten en misschien zijn eerste punten te scoren. “Dit is een circuit waar ik echt graag op rij, ik denk dat wij onze verwachtingen hier zullen kunnen waarmaken”.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print