Sauber reageert verrast op statement Giedo Van der Garde

Het Sauber F1 team heeft gereageerd op het statement dat Giedo Van der Garde vandaag via Facebook verspreidde.

De Zwitserse renstal is naar eigen zeggen verrast door de verklaringen van Van der Garde. Sauber had verwacht dat na de schikking met de Nederlander de rust zou terugkeren, maar dat is duidelijk niet het geval.

“Velen onder jullie zullen vandaag het statement op Giedo Van der Garde zijn Facebook-pagina gelezen hebben. Ook wij hebben dat gedaan en we zijn verrast. We weten niet wat de bedoelingen van Giedo zijn. Hij probeert zichzelf als een winnaar voor te stellen terwijl wij hadden gehoopt dat alles tot rust zou komen na onze overeenkomst. Giedo heeft besloten om dat niet te doen en we begrijpen niet waarom,” aldus Sauber op haar Facebook-pagina.

“We hebben een heel goed antwoord op heel wat van zijn uitspraken en de beschuldigingen in Giedo zijn bericht. We willen hier echter niet over uitweiden aangezien dat ons raceteam, onze fans en onze partners niet zou helpen. Het zou alleen maar het moddergevecht via de media aanwakkeren en we willen ons daartoe niet verlagen. Onze focus ligt op de volgende race in Maleisië en we willen samen met Marcus Ericsson en Felipe Nasr verder bouwen op het succes van het voorbije weekend.”

Hieronder het volledige bericht van het Sauber F1 team op Facebook:

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen