Schumacher blijft klappen incasseren

Michael Schumacher kon ondanks de wisselende raceomstandigheden niet profiteren om een goede prestatie neer te zetten. De Duitser is dan ook teleurgesteld over zijn prestatie tijdens de GP van China.
“Je kan je wel inbeelden dat er goede en slechte emoties waren tijdens de race. Jammer genoeg waren er te veel negatieve,” aldus Schumacher tegenover BBC.

Schumacher hoopte bij het begin van de race om dankzij een goede strategie ook een goede race te rijden, maar dat draaide uiteindelijk anders uit. Schumacher maakte de juiste keuze toen de meeste wagens in het begin van de race wisselden voor intermediates, maar de Duitser kon uiteindelijk toch geen glansprestatie neerzetten.

“Ik moet eerlijk toegeven dat ik gans het weekend problemen heb ondervonden, het verliep gewoonweg niet zoals verhoopt. Ik moet McLaren feliciteren met haar prestatie, ze hebben heel goed werk verricht.”

Tegelijkertijd is Schumacher ook tevreden dat Nico Rosberg toch nog een podiumplaats kon behalen.

“Op een bepaald moment had ik een erg leuk gevecht met Lewis, elkaar wat de loef afsteken. Ze hebben echter beter werk geleverd. Ik wens tegelijkertijd ook Nico te feliciteren. Hij behaalde een podiumplaats zodat toch een van ons beiden heel wat punten heeft kunnen behalen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}