Schumacher geeft 2010 op en richt zich op 2011

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher heeft zopas toegegeven dat hij dit seizoen geen rol zal spelen in het kampioenschap. De Duitse rijder zal zich vanaf nu op 2011 focussen.
Michael Schumacher is in de tussenstand van het kampioenschap voorlopig op een totaal van slechts 34 punten blijven steken. De legendarische rijder zit voor alle duidelijkheid nog vol met motivatie maar vechten om een dode mus heeft weinig zin.

Teamgenoot Rosberg verklaarde onlangs ook nog dat dit seizoen voor hem eveneens dramatisch verloopt. Tijdens de afgelopen wedstrijd in Valencia wisten beide rijders opnieuw geen punten te scoren. Schumacher zet zijn zinnen dus nu al op komend seizoen. Hopelijk heeft Mercedes GP tegen dan genoeg tijd gehad om de wagen nog meer naar de zin van de 41-jarige rijder te bouwen.

“‘Ik denk niet bepaald nog aan dit seizoen. Mijn huidige score in het kampioenschap zegt me dat ik realistisch moet zijn. Ik wil nu gewoon veel bijleren en me optimaal kunnen voorbereiden met het oog op 2011. In het verleden bevond ik me ook al in allerlei omstandigheden, maak je geen zorgen, mijn motivatie zal niet veranderen. In Silverstone zouden we opnieuw zo snel kunnen zijn als in Canada. Meer dan dat is niet mogelijk zonder geluk te hebben”,aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen