Schumacher: “Geen toeval dat George Russell bandentest voor Mercedes doet”

Williams Racing
Williams Racing

Volgens Ralf Schumacher is het niet geheel toevallig dat George Russell van Mercedes de bandentest met de nieuwe 18-inch banden van Pirelli mocht doen.

Niet Valtteri Bottas, Lewis Hamilton of één van de vaste reserverijders testte met de 18-inch banden. Het was immers George Russell die met de nieuwe 18-inch banden mocht testen en daar mogen we volgens Ralf Schumacher best iets achter zoeken.

“Het is geen toeval dat hij met de 18-inch banden voor Mercedes test, de banden die volgend jaar gebruikt zullen worden. Voor mij is dat een duidelijke aanwijzing.”

Toto Wolff liet eerder al verstaan dat hij bij een mogelijk vertrek van Valtteri Bottas voor de Fin een ander racezitje zou proberen zoeken.

“Toto zal proberen hem ergens anders onder te brengen,” aldus Schumacher. “Ik denk dat Alfa Romeo en Williams een mogelijkheid zijn maar er is uiteraard ook de connectie met Aston Martin.”

Met dat laatste zinspeelt Schumacher over de band die erg close is tussen Toto Wolff en Lawrence Stroll, iets dat Jacques Villeneuve als zelfs deed speculeren dat Lance Stroll en Valtteri Bottas mogelijk van racezitje zouden kunnen wisselen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print