Schumacher had helmcamera tijdens ongeval

Het onderzoek naar het ongeval van Michael Schumacher komt, dankzij een helmcamera, mogelijk in een stroomversnelling.
image
De Duitser had immers een camera gemonteerd op zijn helm vooraleer hij de skipiste op ging, zo verklaart een bron die dicht bij het onderzoek staat. De Franse speurders onderzoeken nu de beelden die werden vastgelegd om de precieze oorzaak te achterhalen van de noodlottige val die Schumacher afgelopen zondag maakte.

Het was intussen al bekend dat de helm van de recordkampioen in stukken gebroken was na de klap, maar dat er een camera op zijn helm zou gestaan hebben, is nieuw. De speurders zouden volgens diezelfde bron ook al Schumacher’s zoon Mick en één van zijn vrienden hebben verhoord. De twee tieners bevonden zich in de buurt van Schumacher op het ogenblik van het ongeval.

Er kwam sinds woensdag nog geen nieuws naar buiten over de huidige toestand van de intussen 45-jarige Schumacher. Het laatste wat we te horen kregen van zijn manager Sabine Kehm, was dat “der Meister” zich in een stabiele, maar nog steeds kritieke toestand bevond. De Duitser onderging intussen al twee operaties om de druk in zijn schedel te verlichten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print