Schumacher kent oplossing voor motorprobleem Red Bull F1-team

Red Bull moet na het aangekondigd afscheid van Honda op zoek naar een nieuwe motorleverancier. Dat belooft niet eenvoudig te worden maar voormalig F1-piloot Ralf Schumacher vindt dat er een eenvoudige oplossing is voor het motorprobleem van Red Bull.


Ralf Schumacher vindt dat Red Bull gewoon zelf een motor moet bouwen en de F1-motorafdeling van Honda, die grotendeels in Groot-Brittannië is gevestigd, gewoonweg moet overnemen.

“Red Bull is in de mogelijkheid en heeft ook de middelen om zelf een motor te bouwen,” vertelde Ralf Schumacher in een gesprek met ‘Sky Sports Duitsland’.

“Red Bull zou zelfs eventueel het motorenprogramma van Honda kunnen overnemen. Eind 2021 wordt het motorreglement grotendeels bevroren en Honda zal tot dan alles blijven geven.”

Volgens Schumacher zal Honda echter tot aan het einde van haar samenwerking met Red Bull en AlphaTauri, eind 2021, voluit er voor blijven gaan. Schumacher is dan ook lovend over de Japanners.

“Honda heeft de voorbije jaren erg goed werk verricht, dit ondanks enkele betrouwbaarheidsproblemen. Ik ben er echter van overtuigd dat Honda tot aan het einde alles zal geven om Max Verstappen wereldkampioen te helpen maken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022