Schumacher klaar voor Valencia

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher beleefde in Canada eindelijk nog eens een thriller onder toppers. De Duitse legende hunkert dan ook naar de komende GP van Europa.
image

In Canada bevond Michael Schumacher zich enige tijd in tweede positie. De Duitser moest uiteindelijk wel Jenson Button en Mark Webber nog laten passeren. Gemengde gevoelens dus na een toch wel zeer sterke wedstrijd die resulteerde in net geen podiumplaats. Minder dan een halve seconde eindigde Schumacher van het podium waarnaar hij al sinds vorig seizoen hunkert. Tijdens de komende GP van Europa vallen de kaarten opnieuw open. Bij Mercedes GP profiteert men van de boost die afgelopen weekend bekomen werd. Het resultaat moet dus nog beter in Valencia.

“Valencia is één van de meest abnormale wedstrijden op de kalender. Het circuit is erg aantrekkelijk voor de rijders en toeschouwers. Vorig seizoen heb ik me hier goed kunnen amuseren. Ik kijk ar absoluut naar uit. Hopelijk kunnen we er opnieuw een mooie show afleveren en met een goed resultaat afsluiten. Het is altijd leuk om met een goed gevoel de GP van Engeland en Duitsland aan te vatten”, aldus Michael Schumacher.

Michael Schumacher bevindt zich momenteel als tiende in het klassement. Net als Teamgenoot Nico Rosberg behaalde hij 26 punten. Hun interne strijd kan dus weer helemaal vanaf nul beginnen. Al verwachten we zeker niet dat Rosberg zich zonder slag of stoot gewonnen zal geven.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}