“Schumacher kon de GP van Australië winnen”

De kritiek op de prestaties van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher neemt alsmaar toe. Norbert Haug blijft echter rotsvast overtuigd van de capaciteiten van de Duitser.
Volgens Norbert Haug zou Schumacher in Australië een podiumplaats of zelfs de overwinning kunnen behaald hebben. Spijtig genoeg kende Schumacher pech in de eerste bocht. De Duitser werd immers aangereden, spinde, en kon uiteindelijk maar als tiende finishen.

“Hij reed toen op de vierde plaats, voor de uiteindelijk winnaar van de race. Hij werd teruggeslagen naar achter maar kon wel tiende finishen. Jullie zeggen allemaal dat hij serieuze moeilijkheden heeft, maar eigenlijk kon hij de tweede race gewonnen hebben,” aldus Norbert Haug. “We moeten eerlijk zijn. Zijn terugkeer naar de formule 1 is niet zo goed als algemeen verwacht, maar dat is grotendeels toe te schrijven aan onze wagen.”

Mercedes GP plant voor de GP van Spanje in Barcelona alvast meerdere updates om haar wagen te verbeteren. Benieuwd of Schumacher daar de vruchten van kan plukken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}