Schumacher maakt oogcontact en reageert op stemmen

Zo berichten La Gazetta Dello Sport en Bild vandaag …
image
Vorige week meldde Schumi’s manager Sabine Kehm dat de Duitser momenten kende van bewustzijn. Vandaag schrijven de kranten Bild en La Gazetta Dello Sport dat de zevenvoudige wereldkampioen zelfs zou reageren op stemmen, en oogcontact zou maken.

Jean Alesi, een goede vriend van de familie Schumacher, bezocht hem al meerdere malen in het ziekenhuis in Grenoble, en ziet de toekomst positief in. “Eerst reageerde Michael enkel op pijn, bijvoorbeeld bij prikken. Dat kan ook een onbewuste reactie zijn van het lichaam.” verklaarde de Fransman in Speed Week.

“Tijdens mijn laatste bezoek kwam ik echter tot het besef dat de zaken in positieve richting beginnen te evolueren. Ik zag opluchting bij de familie over de recentste ontwikkelingen. Dat was echt ongelooflijk, al is de weg naar herstel nog erg lang.”

Ook Felipe Massa leek afgelopen weekend in Bahrein te bevestigen dat Schumacher op stemmen zou reageren. “Ik kan echt niet verwoorden hoe blij ik daarmee ben. Elke dag heb ik voor Michael gebeden, en nu wordt dat beantwoord. Ik hoop nu dat er goed nieuws blijft komen uit Grenoble.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}