Schumacher: “Meningen over mijn comeback zullen veranderen”

Sommige rijders lijken de comecback van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher nog steeds in twijfel te trekken. Schumacher zelf verwacht dat deze meningen snel zullen veranderen.
Laat ons om te beginnen nog eens duidelijk stellen dat de organisatie van de Grand Prix van België in 2009 amper tickets kreeg verkocht en dat het het vertrek van sponsor ING niet meteen als een vooruitgang zag. Plots kondigde men toen bij Ferrari aan dat niemand minder dan Michael Schumacher de vervanger zou worden van de geblesseerde Felipe Massa.

De ticketverkoop in Spa-Francorchamps viel plots met moeite bij te houden en de organisatie verklaarde zelfs minstens een ticket per minuut te verkopen. Je hoeft dus met andere woorden geen voorstander van de Duitse legende te zijn om in te zien dat de sport in 2010 waarschijnlijk vooruitgang zal gaan boeken. Slechts enkelen blijven zijn comeback dan ook in twijfel trekken en daar staat zelfs Schumacher zelf van te kijken.

“Ik had eigenlijk niet verwacht dat sommige rijders negatief op mijn comeback zouden blijven reageren maar ik verwacht wel dat de meningen zullen veranderen van het ogenblik dat we aan de races zelf beginnen. Verder is vrijwel iedereen tevreden over het feit dat ik terug actief ben ik de F1. Op dit ogenblik draait het er mij vooral om zoveel mogelijk kilometers te kunnen rijden in de wagen om dan vervolgens de laatste puntjes af te werken wat betreft de afstelling”, zo klonk dus de reactie van Michael Schumacher.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023