Spaanse pers en Felipe Massa voeren straatgevecht uit

De Braziliaanse rijder Felipe Massa kon het niet laten zich kritisch uit te laten over teamgenoot Fernando Alonso. En dat dan nog voor de Spaanse pers!
Wat de interne verwachtingen over dit onderwerp zijn bij Ferrari willen we misschien wel niet weten aangezien de renstal uiteraard geen spanningen tussen haar rijders zal bekendmaken. Zo waren Lewis Hamilton en Fernando Alonso in 2007 volgens McLaren ook de dikste vrienden. Twee dikke vrienden die zich constant dik moesten maken tegenover elkaar dan.

Volgens Ferrari vlot de samenwerking tussen Massa en Alonso optimaal. Toch gaf Massa kritiek op Alonso en dat nog tegen de Spaanse pers.

“Fernando is niet langer de beste rijder op de grid aangezien Michael Schumacher terug actief is in 2010. Alonso moet wat beter aan zijn integratie werken bij Ferrari”, aldus Felipe Massa tegenover de Spaanse pers die vervolgens hun Spaanse rijder in bescherming nam.

“Waarom houd je niet gewoon je mond?” zo citeerde El Mundo Deportivo.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de Spaanse pers verder ging dan simpelweg persoonlijk in de tegenaanval te gaan. Men wilde ook het woord van Alonso hierover naar de buitenwereld brengen.

“Ik zou niet weten wat er momenteel gaande is. Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak bij Ferrari en ik merkte ook dat ik er zeer welkom was”, zo verklaarde Alonso tijdens de test op Jerez.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023