Schumacher mikt op podiumplaatsen

Mercedes heeft een goede winter achter de rug, en het vertrouwen binnen het Duitse team is groot. Michael Schumacher zette tijdens de testen in Barcelona de snelte chrono neer.
Bij de eerste testen was de betrouwbaarheid van de WO2 niet optimaal, maar de updates die doorgevoerd zijn voor de testen in Barcelona loonden.“Ik heb een goed gevoel bij de start van het nieuwe seizoen. Het team heeft deze winter hard gewerkt, en we hebben veel progressie geboekt. Maar er is een groot verschil tussen wintertesten, en wedstrijden.”, waarschuwt de 41-jarige Duitser.

“Het is koffiedik kijken waar we momenteel staan ten opzichte van de concurrentie. Ik ga voor podiumplaatsen dit seizoen, misschien zelfs meestrijden voor de overwinning.Ik kan niet wachten tot Melbourne, dan zal duidelijk worden hoe de machtsverhouding is.”

Schumacher beaamt dat hij zich veel comfortabeler voelt dan bij zijn terugkeer in de sport vorig seizoen: “Vorig jaar was alles nieuw: de wagen, het team, de structuren. Dit jaar ben ik vertrouwd met deze omgeving, en loopt alles ook veel vlotter.”

image
Geschreven door Yong Lee Van De Casteele
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print