“Schumacher nog niet buiten levensgevaar”

Sabine Kehm sprak gisteren de berichten van Bild, als zou Michael Schumacher buiten levensgevaar zijn, opnieuw tegen.
image
Vorige week stuurde ex-rijder Philippe Streiff al een bericht de wereld in dat Schumacher niet meer in levensgevaar zou verkeren. De Fransman zou dit hebben doorgekregen van neurochirurg Gérard Saillant, een persoonlijke vriend van de familie Schumacher. Sabine Kehm verwees dit echter meteen naar de prullenmand.

Maandagavond kwam de Duitse krant Bild opnieuw met het nieuws dat het acute levensgevaar voor Schumacher zou geweken zijn, maar de manager van de Duitser voelde zich echter nogmaals genoodzaakt om dit tegen te spreken. “Ik kan wel bevestigen dat zijn toestand stabiel is, maar niet dat hij niet meer in levensgevaar is.”

Eveneens op maandagavond kwam er een bericht vanuit het team van behandelende artsen dat er voorlopig geen nieuwe updates meer komen omtrent de toestand van Schumacher, die nog steeds in coma gehouden wordt. Er werd ook nog even met aandrang gevraagd om enkel de informatie te vertrouwen die voortkomt vanuit het medisch team, of het management van Schumacher.

Woensdag vindt er wel een persconferentie plaats waarin politie en parket meer duidelijkheid zullen verschaffen omtrent de precieze oorzaak en omstandigheden van het ongeval, waarbij de zevenvoudig wereldkampioen zware hersenletsels opliep.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print