Schumacher: “Seizoen verloopt beneden verwachting”

Ondanks een opvallend betere wedstrijd in Canada is zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher nog steeds van mening dat zijn seizoen beneden verwachting verloopt.
image

De Duitse legende steekt het niet onder stoelen of banken. Seizoen 2011 verloopt opnieuw niet naar wens. In eerste instantie zouden overwinningen dit seizoen een must zijn. Later werd er, net als in 2010, enkel nog over het behalen van een podiumplaats gesproken. Op dit ogenblik kan men in elk geval niet Michael Schumacher alleen met de vinger wijzen.

Teamgenoot Nico Rosberg staat exact gelijk in het klassement. Men mag wel stellen dat beide rijders elkaar dit seizoen letterlijk evenaren. Al blijft het grote leeftijdverschil ditmaal aan de andere zijde voor vragen zorgen. Misschien is het wel gewoon Mercedes op zich dat achter de feiten blijft aanlopen.

“Het is duidelijk dat ons seizoen opnieuw niet naar wens verloopt. Tijdens de wintertests waren de resultaten veelbelovend. Op dit ogenblik blijft alles moeizaam verlopen. Onze wagen zal op bepaalde vlakken nog verbeteren. Goede resultaten blijven mogelijk wanneer verbeteringen bijdragen aan extra vermogen. Het positieve is dat we ervaring kunnen opsteken voor komend seizoen. Toch blijf ik er sterk van overtuigd dat we dit seizoen nog kunnen opvallen. Onze aandacht gaat vooral uit naar het bouwen van het team op zich. Dit zonder uitzonderingen of limieten”, aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print