Schumacher test intens met nieuwe Mercedes MGP W01

Michael Schumacher wist gisteren maar liefst 111 rondjes af te werken in de Mercedes MGP W01. De Duitse legende reed dus met andere woorden het meest aantal kilometers bijeen.
De zevenvoudig wereldkampioen heeft de betrouwbaarheid van zijn nieuwste speelgoed serieus op de proef kunnen stellen. De Duitse rijder reed maar liefst 492 kilomter bijeen en dat in 111 ronden. Schumacher hoopt vooral de komende dagen nog heel wat vooruitgang te kunnen boeken.

“Het weer maakte het ons redelijk moeilijk aangezien het ons programma van vandaag in de war bracht. We konden natuurlijk ook niet precies achterhalen waar de andere teams zich nu exact bevinden. We zijn zeer tevreden over het feit dat onze wagen het zonder problemen 111 ronden wist uit te houden. Het toont aan dat onze wagen erg betrouwbaar is. Uit de verkregen data is alvast gebleken dat ook het vermogen van onze wagen zeker niet slecht is. We moeten natuurlijk aan onze ontwikkeling blijven werken, hier in Jerez en in Barcelona”, aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}