Schumacher tevreden over F1-comeback

Michael Schumacher mag dan wel doorheen het seizoen soms wisselvallig gepresteerd hebben en bij sommigen de verwachtingen niet hebben ingelost, toch is de Duitser tevreden dat hij terugkeerde naar de Formule 1.
Schumacher kreeg doorheen het seizoen bij momenten bakken kritiek te verwerken maar tegen het einde van het seizoen konden veel insiders zijn prestaties best appreciëren. De zevenvoudige wereldkampioen is ook zelf erg tevreden dat hij zijn comeback in de sport maakte.

Veel mensen koesterden hoge verwachtingen toen de comeback van Schumacher werd aangekondigd. Deze verwachtingen kon Schumacher niet inlossen, meer zelfs hij eindigde het seizoen op zeventig punten van teamgenoot Nico Rosberg. Toch betekent dit niet dat hij ontevreden is over zijn terugkeer naar de Formule 1.

“Ik geniet ervan. Ik vind dat ik het recht heb om te doen waarvan ik geniet,” zei Schumacher tegenover CNN. “Ik heb uiteraard mijn reputatie op het spel gezet. Ik voel me echter goed bij de beslissing die ik genomen heb en ik krijg ook veel steun.”

“Uiteraard wil ik een succesvolle terugkeer maken. Ik zal alleen maar tevreden zijn als ik met het team kan zegevieren. Daar doe ik het voor. Dat is ook het plezier dat je beleeft en je passie voor de Formule 1.”

Benieuwd wanneer we Schumacher opnieuw op de hoogste trede van het podium zullen zien staan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print