Sebastian Vettel beslist waarschijnlijk al voor de eerste race over zijn toekomst

Het is iets waarmee Sebastian Vettel ongetwijfeld begin dit jaar geen rekening mee zal gehouden hebben, beslissen over zijn toekomst terwijl er nog geen enkele race gereden is. Toch lijkt de Duitser zich in die situatie te bevinden.


“De kans is groot dat ik voor de eerste race een beslissing zal moeten nemen want het ziet er naar uit dat we in juni en misschien ook in juli niet zullen racen. Ik denk dan ook dat we allemaal aan het wachten zijn,” aldus Vettel tijdens een videoconferentie met diverse media op donderdag.

“Het belangrijkste is dat we op de juiste manier omgaan met de huidige situatie. Daarom werd alles on hold gezet. Ik kan me inbeelden dat het overal hetzelfde is.”

Wat wel al vast lijkt te staan is dat Vettel, die momenteel een van de best verdienende F1-piloten op de grid is, bij een eventueel nieuw contract loon zal moeten inleveren.

“Wat de deal ook eventueel zou zijn, het zal dan iets zijn waarbij het team en ikzelf ons goed voelen.”

“Hoe lang zo’n contract eventueel zou lopen, daarover heb ik geen idee. In het verleden had ik meestal contract die zo’n drie jaar liepen.”

“Ik weet dat ik één van de meer ervaren rijders in de Formule 1 ben maar ik ben niet de oudste en ik denk niet dat er op dat vlak een leeftijdslimiet is.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023