“Sebastian Vettel dreigt zijn geduld te verliezen en de F1 te verlaten”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Volgens voormalig F1-piloot Timo Glock dreigt Sebastian Vettel bij Aston Martin zijn geduld te verliezen en dreigt daarmee ook de F1-exit van de Duitse viervoudig F1-kampioen.

Sebastian Vettel kent tot dusver een erg moeilijk en teleurstellend seizoen. De eerste twee races moest Vettel missen door een besmetting met het coronavirus COVID-19 en in Australië crashte Vettel meermaals met de Aston Martin F1-bolide.

De F1-bolide van Aston Martin is dit seizoen duidelijk niet competitief genoeg. In plaats van een stap vooruit lijkt Aston Martin na het ontgoochelende seizoen 2021 ook dit jaar een stap achteruit te hebben gezet. Voormalig F1-piloot Timo Glock vreest dat Sebastian Vettel zijn geduld zal verliezen en daardoor de Formule 1 mogelijk vaarwel zegt.

“Ik kan me inbeelden dat Vettel op een moment zijn geduld zal verliezen want hij weet hoe lang het duurt om terug hogerop te klimmen wanneer je zo diep zit,” aldus Glock tegenover ‘Sky Duitsland’.

“De vraag zal dan ook zijn of hij zich dit hemzelf nog wil aandoen. We zullen tot de volgende races moeten wachten om te zien of hij zichzelf nog kan motiveren en wat hij beslist over zijn toekomst.”

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023