Sebastian Vettel: “Ferrari heeft me positief verrast”

Sebastian Vettel werd naar eigen zeggen positief verrast door Ferrari toen hij aan de slag ging bij de Italiaanse renstal.

Vettel maakte een veelbesproken overstap van Red Bull naar Ferrari. De Duitser liet onlangs nog verstaan dat hij zich nog verbonden voelt met Red Bull (Lees: Sebastian Vettel voelt zich nog steeds verbonden met Red Bull), maar laat ook weten positief verrast te zijn door Ferrari.

“Sinds het moment waarop ik het team goed begon te leren kennen, ben ik positief verrast door het potentieel, de mensen die er werken en de passie voor Ferrari,” zei Vettel tegenover Autosport. “Ik denk dat het moeilijk was om te weten wat ik mocht verwachten.”

Vettel begon alvast goed aan het seizoen want tijdens de tweede race van het seizoen, de GP van Maleisië mocht Vettel al meteen zegevieren.

“Het was een mooie manier om het seizoen te starten en ik ben erg blij dat ik hier nu ben. Het is echt een droom die uitkomt. Tot dusver is het allemaal veel beter dan verwacht.”

Volgens Vettel liggen de ambities echter veel verder dan die zege en de tweede plaats die Ferrari momenteel heeft in het constructeurskampioenschap.

“We hebben nog redenen om te blijven dromen,” aldus Vettel. “We weten waar we ons willen bevinden. Er staat ons nog wat te doen. We willen alles in het werk stellen. Het is onze uitdaging om Ferrari terug naar de absolute top te brengen en we werken daar momenteel enorm hard aan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer