Sebastian Vettel: “Hopelijk klink ik niet te egoïstisch of arrogant maar wat anderen zeggen interesseert me helemaal niets”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

“Ik heb het voorbije jaar overduidelijk veel nagedacht, tijdens het seizoen, en ik ben uiteraard niet tevreden met hoe het voorbije jaar is verlopen op het vlak van prestaties, mijn prestaties,” vertelde Vettel na de presentatie van de nieuwe Aston Martin F1-bolide.

“Ik heb nergens spijt van, er zijn duidelijk dingen die niet zo goed zijn verlopen en dingen die ik graag anders en beter had gezien, maar uiteindelijk kijk ik enorm hard uit naar dit jaar.”

“Ik heb me verzoend met vorig jaar. Ik besef dat ik niet volgens mijn standaarden heb gepresteerd, ik heb me echter nooit iets aangetrokken van wat anderen zeggen, denken of schrijven. Dat is waarom het voor mezelf belangrijk is dat ik vrede met mezelf heb gevonden, dat ik enorm hard uitkijk naar dit jaar en dat ik zeer, zeer hoge verwachtingen voor mezelf heb.”

Vettel zelf is echter niet van mening dat hij komend seizoen in zijn nieuwe omgeving bij Aston Martin iets te bewijzen heeft.

“Het interesseert me niet wat de mensen denken,” aldus Vettel. “Het draait meer om wat ik tegenover het team en mezelf moet doen dan de mensen van buitenaf.”

“Ik ben er redelijk zeker van dat wanneer ik afscheid neem van de Formule 1, dat ik zeer snel zal vergeten zijn en dat is op zich goed.”

“Dat is ook waarom ik niets tegen de mensen van buitenaf wil bewijzen, ik focus me echt op mezelf. Hopelijk klinkt dit niet al te egoïstisch of arrogant maar het draait rond mezelf en het team rondom mij,” besloot de viervoudig F1-Kampioen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022