Sebastian Vettel: “Ik wil niemand beschuldigen van slechte intenties”

Het contrast tussen Charles Leclerc en Sebastian Vettel was erg groot tijdens de kwalificatie. Sommigen insinueren dat Ferrari zich te veel focust op Leclerc maar daar wil Vettel niets van weten.


“Ik wil niemand beschuldigen van slechte intenties,” vertelde Vettel tegenover het Britse ‘Channel 4’. “Van mijn kant was het ook niet ideaal.”

“Ik kende heel wat moeite om het juiste ritme te vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het tijdens de race beter zal zijn. Geen idee hoeveel beter. Ik kan niets beloven, maar veel erger dan dit kan het niet worden.”

Vettel werd gevraagd naar de oorzaak voor het verschil met teamgenoot Charles Leclerc die zich als vierde wist te kwalificeren.

“Om eerlijk te zijn weet ik het niet,” zei Vettel. “Ik ondervond wat problemen om in het juiste ritme te komen, wat op het circuit van Silverstone erg belangrijk is.”

“Gisteren kon ik niet veel rijden, ik deed niet veel rondjes en deze ochtend kende ik opnieuw problemen. We hadden opnieuw een klein probleem. Dat is uiteraard niet ideaal, ik dacht dat alles in orde was met de wagen.”

“Ik ondervond problemen om alles goed voor elkaar te krijgen. Het ligt dan ook eerder aan mij die alles in één rondje goed voor elkaar moet krijgen. Het was geen goede sessie maar laat ons zien wat de race brengt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Hongarije: wk-stand

Door zijn derde plaats tijdens de GP van Hongarije grijpt Lewis Hamilton de leiding in het kampioenschap. Max Verstappen kijkt nu aan tegen een achterstand van zes punten

Lees verder »