Sebastian Vettel in 2021 naar McLaren?

Zien we Sebastian Vettel in 2021 voor McLaren racen? De eerste verkennende contacten zouden alvast gelegd zijn.


Het ‘silly season’ voor het F1-seizoen 2021 lijkt nu al te zijn gestart, nog voordat het F1-seizoen 2020 zelfs nog maar begonnen is. Waar de voorbije weken vooral de naam van Lewis Hamilton viel, lijkt nu Sebastian Vettel steeds nadrukkelijker vernoemd te worden.

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat 2020 het laatste seizoen van Sebastian Vettel bij Ferrari wordt. De kans lijkt steeds groter dat Vettel eind 2020 Ferrari verlaat en in het beste geval voor een ander team zal gaan racen.

Volgens het Spaanse ‘Marca’ zou Vettel in contact geweest zijn met McLaren F1-baas Adreas Seidl. Seidl en Vettel zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze kennen elkaar immers al van in 2006 toen Vettel destijds voor het BMW Sauber F1 team testte.

Maar er is zelfs nog meer. Ook Daniel Ricciardo zou volgens ‘Marca’ zijn telefoon genomen hebben om contact op te nemen met McLaren. Of hoe een renstal die zich de voorbije jaren in de hoek bevond waar de klappen vielen plots aantrekkelijk is geworden.

McLaren zal vanaf 2021 immers met Mercedes-motoren gaan rijden en dat gecombineerd met het feit dat McLaren dit seizoen een serieuze stap vooruit zette zorgt er duidelijk voor dat de renstal plots voor heel wat F1-rijders veel aantrekkelijker is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print