Sebastian Vettel lacht met teambaas Binotto: “Misschien moeten we hem nog thuis laten”

Uitgerekend tijdens de race dat Ferrari haar meeste punten dit seizoen behaalde en Sebastian Vettel zijn eerste podiumplaats van het seizoen scoorde was teambaas Mattia Binotto niet aanwezig.


“Ik vind het redelijk erg … Ik denk dat we voor Ferrari het meeste aantal punten dit jaar behalen en Mattia was er niet bij!” grapte Vettel na afloop van de GP van Turkije.

“Als we de volgende race niet even veel punten behalen dan zullen we opnieuw proberen om hem thuis te laten!”

Mattia Binotto bleef tijdens de GP van Turkije in de fabriek in Italië en liet de leiding op het circuit over aan Laurent Mekies.

“Nee, ik denk niet dat het er iets mee te maken heeft. In zo’n dingen geloof ik niet. Ik werk al 12-13 jaar met Laurent en ik denk dat we heel wat bereikt hebben. Hij zorgt voor ons wanneer Mattia er niet is.”

“Hij is erg capabel en zoals ik eerder al zei hangt niet alles alleen van Mattia af, het is uiteindelijk een teamprestatie.”

“Er zijn zoveel mensen, er zijn zoveel zaken die er toe doen om een goed weekend te kennen. Dit weekend hebben we duidelijk geprofiteerd van de omstandigheden, het specifieke baanoppervlak en de natte omstandigheden. We hopen echter ook de komende drie races goede resultaten neer te zetten.”

Binotto zelf vond op het zijn beurt dan weer leuk dat Sebastian Vettel zijn eerste podium van het seizoen behaalde.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print