Sebastian Vettel na vroegtijdige exit in Q2: “Ik lijk tegen een muur aan te lopen”

Ook al heeft Sebastian Vettel dit weekend een iets beter gevoel in de wagen dan vorige week, voor de tweede keer strandde hij tijdens de kwalificatie op Silverstone vroegtijdig in Q2.


“We hebben veel vingen geprobeerd en ik moet het team bedanken voor al het harde werk dat ze verricht hebben,” vertelde Vettel na afloop tegenover ‘Sky Italia’.

“Ik heb dit weekend een iets beter gevoel in de wagen dan vorig weekend maar als we naar de stopwatch kijken dan zie je geen verschil. Ik heb het gevoel dat ik tegen een muur aan loop. Ik denk niet dat er nog potentieel in mijn wagen zit.”

“Een twaalfde tijd, dat is erg teleurstellend, zeker als je naar het verschil met Charles kijkt. Ik doe alles wat ik kan en ik denk niet dat de wagen beter kan dan wat we vandaag deden.”

“We bevinden ons in dezelfde situatie als vorige week, er is niets veranderd. Iedereen gaat er voluit voor en pusht maar er lijkt iets te zijn dat we maar niet veranderd krijgen.”

“Eerlijk gezegd bevinden we ons in deze situatie omdat we gewoonweg niet snel genoeg zijn. We zijn duidelijk verslagen door de wagens voor ons.”

“Het is geen kwestie van pech of geluk hebben. Tijdens de race zal het moeilijk worden om punten te behalen maar we gaan ons best doen. We zullen zien wat we kunnen behalen,” besloot Vettel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023