“Sebastian Vettel sprak eind 2019 al met Mercedes over 2021”

Sebastian Vettel zijn naam wordt steeds vaker aan Mercedes gelinkt voor 2021. De Duitser zou echter al eind vorig jaar Mercedes benaderd hebben over een mogelijke overstap in 2021.


Na zijn aangekondigd afscheid van Ferrari eind dit jaar begon meteen het speculeren over Sebastian Vettel zijn toekomst. Volgt eind dit jaar een afscheid van de Formule 1 of alsnog een overstap naar een ander F1-team?

Vooral de voorbije dagen wordt Vettel gelinkt aan een mogelijke overstap naar Mercedes. Sebastian Vettel probeert alvast een plan B uit te werken en zou zijn manager al met Red Bull en Renault in contact gebracht hebben.

Toch zou de interesse van Vettel voor Mercedes niet geheel nieuw zijn. Volgens de Italiaanse tak van ‘Motorsport.com’ zou Vettel al eind vorig jaar Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff benaderd hebben met het oog op een mogelijke overstap naar Mercedes in 2021.

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff acht een overstap niet meteen mogelijk maar zou de deur desondanks op een kier laten. Het is echter Ola Kallenius, de grote baas van Mercedes, die het idee van de komst van Sebastian Vettel genegen is.

Een rijdersduo bestaande uit Hamilton en Vettel wordt door velen omschreven als een ‘droomduo’. Mercedes zou dan marketingtechnisch ook over een geweldig rijdersduo beschikken met zowel een Brit als een Duitser en dat ook nog eens met gezamenlijk tien wereldtitels.

Voorlopig blijft het echter gissen of Mercedes Bottas daadwerkelijk aan de kant zal schuiven om Vettel de overstap te doen maken.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print