“Sebastian Vettel zal bij Aston Martin een negatieve spiraal doorbreken”

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verwacht dit jaar enorm veel van Sebastian Vettel. Wolff verwacht dat de viervoudig F1-kampioen bij Aston Martin de negatieve spiraal waarin hij zat zal kunnen doorbreken.


Na een erg teleurstellend seizoen leek Sebastian Vettel erg dicht bij de F1-exit te staan maar uiteindelijk besliste Vettel om de overstap naar Aston Martin te maken waar hij volgens Toto Wolff een nieuwe start kan maken.

“Sebastian had absoluut nood aan één ding en dat was een andere omgeving,” vertelde Toto Wolff tegenover de Duitse tv-zender ‘RTL’.

“Wanneer je steeds meer in een negatieve spiraal terechtkomt dan heb je nood aan verandering en dat is wat hij heeft gedaan. Hij bevindt zich nu in een volledig andere omgeving.”

In die nieuwe omgeving bij Aston Martin verwacht Toto Wolff een veel beter presterende Sebastian Vettel.

“Ik denk niet dat hij niet presteerde, het waren de algemene omstandigheden die steeds slechter werden of het teamwerk dat verstoord werd. Ik verwacht dit jaar erg veel van Sebastian en ik hoop dat hij een goede start maakt.”

“Het verhaal van Aston Martin als een fabrieksteam begint nog maar en Sebastian Vettel is één van de steunpilaren van dit project.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022