“Sebastian Vettel zal het Aston Martin F1 team naar een nieuw niveau brengen”

Ross Brawn, de sportief directeur van de Formule 1, laat weten dat Sebastian Vettel volgens hem een zeer belangrijke rol binnen het Aston Martin F1 team op zich zal nemen en het F1-team naar een nieuw niveau zal tillen.


Na zijn aangekondigd vertrek bij Ferrari kon het speculeren over de toekomst van Vettel volop beginnen. De speculaties hielden wekenlang aan om vervolgens Vettel bevestigd te zien bij het Racing Point F1 team dat volgend jaar verder gaat als het fabrieksteam van Aston Martin.

“Het is een verhaal dat gedurende enkele maanden de headlines heeft gedomineerd. Het was dan ook geen verrassing toen Racing Point bevestigde dat Sebastian Vettel volgend jaar voor hen zou rijden wanneer het verder gaat als het Aston Martin F1 team.”

Volgens Brawn zal Vettel een erg belangrijke rol binnen het Aston Martin F1 team op zich nemen en bewijst het ook de ambities van Lawrence Stroll en het Aston Martin F1 team.

“Het is een erg groot en duidelijk statement van Lawrence Stroll. Vettel is een kampioen die zich bewezen heeft, een rijder die nog steeds een strijder is. Iemand als Vettel zal iedereen binnen het team inspireren en de ambities van het team zullen nu hoger liggen.”

“Zijn ervaring is onschatbaar van waarde. Hij zal het team naar een nieuw niveau brengen en de resultaten zullen moeten beantwoorden aan de ambities van Lawrence Stroll.”
a:0:{}
De 21-jarige zoon van Michael Schumacher zal binnen een week op de Nürburgring voor Alfa Romeo Racing deelnemen aan de eerste oefensessie voor de GP van de Eifel.Ter voorbereiding van zijn officieel debuut tijdens een F1-raceweekend probeerde Mick vandaag bij Alfa Romeo Racing alvast zijn racezitje uit.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022