“Sebastian Vettel zijn woorden lijken te wijzen op een F1-afscheid”

Gisteren maakten Ferrari en Sebastian Vettel bekend dat hun samenwerking eind 2020 stopt, maar wat zal de toekomst voor Sebastian Vettel brengen?


De speculaties mogen de voorbije uren dan wel vooral over de opvolger van Vettel bij Ferrari gegaan zijn, iedereen vraagt zich ook af wat de Duitser zelf gaat doen. Een overstap naar een ander team? Of toch een afscheid van de Formule 1?

“Met wat er in de laatste maanden allemaal gebeurd is zijn er veel mensen beginnen na te denken over wat de echte prioriteiten zijn in het leven. Je moet je verbeelding gebruiken en een nieuwe benadering kiezen voor een situatie die is veranderd en ik moet nu goed nadenken wat het beste voor mijn toekomst is,” zei Vettel.

Volgens voormalig F1-piloot Pedro de la Rosa wijzen de woorden die Vettel in zijn reactie op het vertrek gebruikte vooral op een nakend afscheid van de Formule 1.

“Ik vraag me af of het voor Vettel wel zinvol is om naar een ander team te gaan dat minder goed presteert dan Ferrari,” vertelt Pedro de la Rosa tegenover het Spaanse ‘Marca’. “Als Vettel doorgaat dan moet dat bij Mercedes zijn.”

“Vettel heeft het niet meer over het winnen van races of wereldkampioenschappen maar vooral over het willen hebben van een goede toekomst. Die toekomst ligt waarschijnlijk niet meer in het racen. Zijn woorden klinken eerder als een afscheid.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}