Senna en McLaren: wordt de saga vervolgd?

Sedert de voorbije week doken geruchten op als zou Santander zich willen opwerpen als hoofdsponsor van de Britse Grand Prix. Officials van het circuit van Silverstone konden dit echter niet bevestigen, "het is een gerucht, niet meer" klonk het vanuit Engeland. Maar in de Italiaanse pers sprak men concreet over een investering van om en bij de 40 miljoen euro in de F1.

Santander is een grote Spaanse bank die deels sponsor wordt van het McLaren F1 team en dus nu graag ook de Britse Grand Prix zou willen inrichten. Ook werd officieel dat ze via hun Braziliaanse filiaal ‘Banco do Santander’ de persoonlijke sponsor worden van Bruno Senna in de GP2.

Senna hoopt in 2008 de GP2 titel op zak te hebben. Het is niet geheel onmogelijk dat de sponsoring dan gecentraliseerd wordt. Dat de Spaanse en Braziliaanse filialen de handen in elkaar slaan om Bruno Senna aan een zitje te helpen in de F1. Bij McLaren bijvoorbeeld?

En zo zou er na Hill en Villeneuve ook een nieuw vervolg kunnen geschreven worden aan de Senna-saga bij McLaren, de renstal waar zijn oom de grootste successen behaalde.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner