Sergio Perez een lokale held: “Dit voelt als een overwinning”

De Mexicaan Sergio Perez kroonde zich tijdens zijn thuisrace tot een lokale held door van op de elfde plaats aan de race te beginnen en als zevende te finishen.


Na een erg sterke race, waarin Perez luid aangemoedigd werd door de vele Mexicaanse fans, slaagde Perez erin om in zijn Racing point F1-bolide als ‘best of the rest’ the finishen.

Perez en Racing point F1 behaalden daarmee heel wat mooie punten in de strijd om het kampioenschap en uiteraard was Perez dan ook door het dolle heen.

“Dit voelt als een overwinning voor ons,” zei een zeer blije Sergio Perez na afloop van zijn thuisrace. “Dit is een geweldige dag voor mij en voor het team.”

“Ik denk dat het een perfecte race was en ik wil het ganse team feliciteren met het erg harde werk dat verricht werd om dit resultaat te behalen.”

Uitgerekend voor zijn thuispubliek slaagde Perez erin om ‘best of the rest’ te worden en dat moest door de Mexicaanse fans uiteraard stevig gevierd worden.

“Het is extra speciaal om tijdens mijn thuisrace zo’n mooie punten te behalen en dat voor de vele fans die de voorbije week mij enorm hard gesteund hebben.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022