Sebastian Vettel geen fan van ‘selfie guy’ op podium GP van Mexico

Opmerkelijk tafereel tijdens de podiumceremonie na afloop van de GP van Mexico: Sebastian Vettel die een man opzij duwt die mee op de podium-foto wou. De man heeft ondertussen als bijnaam ‘selfie guy’.


De vermeende ‘selfie guy’ was een initiatief van de organisatoren van de GP van Mexico maar Vettel was duidelijk geen fan van ‘selfie guy’. Toen Vettel samen met Hamilton en Bottas op de foto wou gaan probeerde ook ‘selfie guy’ mee op de foto te gaan.

Vettel reageerde door de man weg te duwen waarna ‘selfie guy’ de schande probeerde te beperken door een onnozel dansje in te zetten.

“Het nieuwe podium was cool,’ aldus Vettel. “Ik hield echter niet van de ‘selfie guy’ toen die zich mee in beeld probeerde te duwen voor een foto. Ik duwde hem dan ook weg! Ik ben sowieso geen fan van selfies.”

“Het was wel mooi om de wagen mee naar boven op het podium te brengen. Het was ook mooi om het ganse stadium en het publiek zo dicht mee in de viering te betrekken.”

“Ik hield bijna van alles, behalve de ‘selfie guy’ en de trofeeën. Je hebt zo’n geweldige race en er worden zo’n inspanningen geleverd en dan krijg je zo’n belachelijke trofeeën die er erg saai uitzien.”

Met dat laatste verwijst Vettel naar de trofeeën die er redleijk simplistisch uitzien en te nadrukkelijk een Heineken-logo omvatten.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022